Nu ook voor huisdierbenodigdheden!

Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

Zonwering

Ieder type zonwering heeft zijn eigen voordelen. Aan de buitenzijde heeft als voordeel, dat de warmte al tegengehouden wordt voor deze door het glas is.  Maar aan de binnenzijde heeft het voordeel dat deze extra sfeer aan uw woonruimte geeft. Daarom is vaak een combinatie van beide de beste oplossing.

Naast standaardmaten leveren we vrijwel ieder product ook als maatwerk. Ook montage van de zonwering producten kunnen onze vakmensen voor u doen, maar natuurlijk mag u dit ook zelf doen.

Binnenzonwering

We hebben rolgordijnen, horizontale jaloezieën, en roljaloezieën in standaardmaten op voorraad. Deze dient u zelf thuis op de juiste maat te maken en te monteren. En zijn o.a. daarom goedkoper dan maatwerk.

We kunnen de volgende soorten binnen zonwering leveren.

 • Rolgordijnen
 • Jaloezieën
 • Plisségordijnen
 • Roljaloezieën
 • Verticale lamellen
 • Vouwgordijnen

Lees meer over deze types

Buitenzonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voor deze binnen is, hierdoor dus is dit efficiënter. Ook heeft deze variant het voordeel dat deze uw gevel ook een ander beeld.

Deze producten bieden we aan met veel mogelijkheden en in vele kleuren en uitvoeringen. Ook kan je kiezen uit handbediend en elektrisch bediend.

 • Uitvalschermen
  Knikarmschermen
  Screens
  Rolluiken
  Markiezen
  Verandazonwering

Maatwerk en montage

Zonwering is vaak maatwerk en montage vereist wel enige ervaring. Doorgaans kunnen wij u goed adviseren over het zelf monteren van uw zonwering. Maar heeft u hulp nodig of ziet u het niet zitten om dit zelf te doen, dan zorgen wij daarvoor. Ook het inmeten nemen wij graag van u over, om fouten en onvoorziene omstandigheden te voorkomen. Zo loopt u geen risico, en het kost ook nog eens niets extra.