Nu ook voor huisdierbenodigdheden!

Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

Technische sanitaire koppelingen

Vroegere werden alle leidingen voor water, gas en cv vaak gesoldeerd. Het werk van de vakman. De gemiddelde doe het zelfer durfde dit niet aan. Tegenwoordig is bestaat het technisch sanitair voor bijna volledig uit knelfittingen.

Inmiddels is het gebruik van soldeerfittingen sterk afgenomen. Mede doordat de prijs van knelfittingen steeds dichter bij die van de soldeerfitting komen. Maar ook omdat u nu zelf aan de slag kunt met knelfittingen. Deze zijn zowel voor gas, water en cv geschikt. Naast de messing fitting is de komst van de kunststof leidingen en fitting sterk in opkomst.

Wij verkopen daarom Multi-Fit leidingen en koppelingen. En hier bent u geen dure perstang voor nodig. Het Multi-Fit systeem is daarom ook voordeliger dan de andere systemen voor kunststof leidingen. Meer weten over messing of Multi-Fit koppelingen? Kom dan langs of lees hier eerst verder >>>

Bestelservice

Uiteraard is het aanbod van onze leveranciers veel groter dan we aan kunnen bieden.
Daarom kunt u gebruik maken van onze bestelservice.Deze service is gratis!U geeft aan wat u zoekt, wij zoeken dit voor u op, en indien mogelijk bestellen wij dit voor u. Zodat u altijd gebruik kan maken van top gereedschap voor het beste resultaat.