Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

26 apr

Special Shutters maatwerk

24 feb

Shutters een sieraad voor uw venster

Shutters de sfeermaker in uw woning Shutters voor uw ramen geven uw woning een luxe uitstraling en door de kantelbare lamellen kunt u de lichtinval in uw woonruimte optimaal benutten. En natuurlijk zorgen ze als het donker wordt voor optimale privacy. Shutters zijn leverbaar in hout en kunststof, waarbij natuurlijk de kunststof optimaal geschikt is

19 okt

Binnenzonwering

Binnenzonwering We hebben rolgordijnen, horizontale jaloezieën, en roljaloezieën in standaard maten op voorraad. Deze dient u zelf thuis op de juiste maat te maken en te monteren. En zijn o.a. daarom goedkoper dan maatwerk. Maatwerk Maatwerk zonwering bied u veel meer keuze in kleuren en producten. Maatwerk producten kwalitatief hoogwaardig en garanderen een langere levensduur.

16 okt

Raffito kasten op maat

Raffito maatwerk kasten voor ieder situatie een passende kast, Kast op maat met 20 jaar garantie. Al vele jaren zijn wij uw specialist in maatwerk kasten. Naast schuifdeuren is er ook een draaideur kast op maat. Niet alleen de deuren worden op elk gewenste maat geleverd, maar ook de kastinterieur leveren wij voor u op maat.