Nu ook voor huisdierbenodigdheden!

Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)

Uw woning beveiliging is ook in beeld bij de inbreker. Vaak denkt u dat u geen slachtoffer zult worden van inbraak, maar die kans verkleint u alleen als de beveiliging van deuren en ramen optimaal is. Ook al is uw woning nog niet zo oud, en heeft u toentertijd uw woning voorzien van de nodige veiligheidsbeslag. De inbreker zit ook niet stil en bedenkt met regelmaat weer nieuwe methoden om in te breken.

Zelf beveiligen? natuurlijk dan kan en mag, maar laat u door ons wel goed adviseren. Wij zijn op de hoogte van de laatste beveiliging maatregelen.

PKVW certificaat behalen? Ook uw woning kan als deze op de juiste wijze beveiligd is het PKVW certificaat ontvangen. Naast dat u daarmee doorgaans korting krijgt op uw inboedelverzekering, zal ook de inbreker graag een deur verder gaan. Zo heeft u een veiliger en rustiger gevoel.

Doe de test “Hoe veilig is mijn huis"

Op de site van Politie Keurmerk Veilig Wonen kunt u testen hoe veilig uw huis is. Dit geeft enige indicatie of uw beveiliging op orde is of nodig aangepakt moet worden. Ook staan op de site diverse preventietips, de meest gebruikte inbraak methodes en veel meer informatie.

Doe de test en laat u verrassen www.politiekeurmerk.nl

Tevens beschikken wij over de Puck Sleutelkluis met SKG** Ook kunt u deze van ons huren.

PKVW Adviseur

Wij beschikken over een erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen adviseur. Erik heeft hiervoor de opleiding gehad en zijn diploma gehaald.

Als PKVW specialist mag hij uw woning beveiligen, en keuren voor het PKVW certificaat.
Hij is op de hoogte van de laatste eisen en dient dit ook netjes bij te houden tijdens de verplichte herhaling opleiding.

Heeft u hier nog vragen over, kom dan langs en hij zal u netjes uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Ingebroken, en nu?

Bel gelijk de politie, zij zullen de inbraak registreren en een proces-verbaal opmaken. Aan de hand van de sporen zullen zij ook op zoek gaan naar de dader.

Is er braakschade dan moet dat zo snel mogelijk hersteld worden. Maar ja wie doet dat? u zelf of laat u dit vakkundig doen? Buiten de normale openingstijden zijn wij bereikbaar op 06 20 30 30 09 (Erik) en kunnen voor u in de late uurtjes eventueel een noodreparatie uitvoeren. Later zullen we terug komen om de werkelijke schade te herstellen.

Inbraakmethode “Cilindertrekken"

Ook wel kerntrekken genoemd. In de cilinder wordt een schroef gedraaid en die wordt dan met kracht terug getrokken. Hierdoor trekt men de kern uit de cilinder en komt de inbreker simpel binnen.

Dit is op te lossen door een cilinder te plaatsen die extra gehard is, of door veiligheidsbeslag te plaatsen met kerntrekbeveiliging.

Uiteraard is het veilgheidsbeslag leverbaar in verschillende PC maten o.a. 55, 72 92MM

Gaatje boren om raam of deur te openen.

Inbrekers kunnen een gaatje boren onder het slot van een deur of raam en zo met een ijzerdraad de sleutel omdraaien en/of de raamsluiting openen.
Tip: om dit bij uw woning te voorkomen kunt u het beste altijd, nadat u deuren en ramen op slot heeft gedaan, de sleutel uit het slot halen en opbergen.

Sleutelkluis

Er wordt veel over geschreven, de sleutelkluis. Ze zijn er in vele soorten, maten en merken. Zijn ze wel allemaal veilig? Nee ze zij bijna allemaal niet braakbestendig. De inbreker maakt ze met enige moeite los, en kan zo met de originele sleutel uw woning binnen.

Bent u toch een sleutelkluis nodig om bijvoorbeeld de thuiszorg medewerker binnen te laten komen? Kies dan voor de enige braakbestendige Puck Keysafe SKG**

Deze is via ons verkrijgbaar voor € 159,00 Tevens online te bestellen in onze webshop

Montage door ons is mogelijk
€ 20,00

Puck Keysafe sleutelkluis

Deel dit bericht of volg ons

Sleutelkluis huren?

Vaak is een sleutelkluis maar voor een korte periode nodig. Zodra u weer zelf naar de deur kunt lopen, kan deze al weg.
Dan is het natuurlijk zonde om de sleutelkluis voor jaren weer in de kast te leggen.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid de Puck Keysafe te huren, voor 30,= per maand. U betaald tevens eerst 100,= borg. Als u de kluis weer inlevert  ontvangt u de borg terug.

Het kan voorkomen dat u de sleutelkluis voor een langer periode nodig heeft. Na 7 maanden huren bent u eigenaar van de sleutelkluis.

Uiteraard krijgt iedere huurder zijn/haar eigen code.

Montage door ons is mogelijk
€ 20,00

Handleiding Puck Keysafe

Via de volgende link kunt u de gebruiksaanwijzing downloaden. LET OP! De standaard fabriekscode 0000 die in de handleiding staat vermeld is niet meer juist. De juiste code staat aan de binnenzijde van de verpakking vermeld.  www.puck-keysafe.com/manual

Meer veiligheid’s artikelen en advies?

Geen probleem, in onze winkel vind een uitgebreid assortiment met beveiliging’s artikelen. En uiteraard kunnen wij u een goed advies geven. Ook geven wij gratis advies aan huis.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een kluis? Bekijk het filmpje voor de uitleg >>>

Een kluis, wel zo safe

Meer weten over de aanschaf van een kluis? Kom langs of lees hier verder >>>

Op welke plek van uw woning wordt het meest ingebroken?

  • 4% Dubbele deur
  • 5% Schuifpui
  • 7% Ramen boven
  • 21% Voordeur
  • 23% Ramen beneden
  • 36% Achterdeur
Inbraak op welke plaats in uw woning slaat de inbreker graag zijn slag

Video van diverse inbraak methodes.

In de video hiernaast ziet u verschillende methodes van inbreken. Tegen deze methodes kunt u maatregelen nemen.
Let er daarbij wel op dat het SKG gekeurde artikelen zijn.

Over het product

Politie Keurmerk Veilig Wonen, is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van hun woning beveiliging. Met het juiste SKG gekeurde hang en sluitwerk voorkomt u in veel gevallen inbraak. Om aan deze eisen te voldoen dient een erkend PKVW preventieadviseur uw woning te keuren. Met het keuringsrapport volgens de laatste PKVW eisen is uw woning bestand tegen de meest gebruikte inbraakmethodes. Voor u een veilig en gerust gevoel, en voor uw verzekering vaak een reden om de premie te verlagen. Ook de Puck sleutelkluis (keysafe) is bij ons verkrijgbaar, kopen of huren het kan allemaal. Ook montage en instellen van de code kunnen wij voor u uitvoeren.

Assortiments groep

Categorie

Beveiliging, Buiten, Huren, Politie Keurmerk Veilig Wonen

Merken

Garantie