Nu ook voor huisdierbenodigdheden!

Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

Raamhor

Een raamhor is mogelijk als vaste hor, bestaande uit aluminium profielen waarin het gas door middel van een pees in vast gezet wordt.
Dan kan het horraam simpel met een wervel vast gezet worden op het kozijn, en voor het openen en sluiten van het raam er ook simpel voor weg.
Ook is het mogelijk om een vaste hor in een kunststof of aluminium kozijn te plaatsen, dit zijn zogenaamde inzethorren.

Voor vaste horren zijn losse profielen, gaas en onderdelen uit voorraad leverbaar.  Voor de inzethorren zijn complete sets, die door u zelf op maat zijn te maken. Of wij kunnen ze leveren als maatwerk. Hierbij is de keuze in kleuren en soorten gaas erg groot, en adviseren wij u graag.

Rolhor

Een rolhor wordt geleverd in een aantal standaard breedtes. Die kunt u niet smaller maken, wel korter. Ze zijn leverbaar voor vrijwel ieder type raam, ook voor draai-kiepraam en dakraam.
ook zijn er rolhordeuren.

Naast de standaard maten kunnen wij die ook leveren als maatwerk. Maatwerk komen wij graag bij u thuis inmeten.

Plissé hordeur

Het mooiste horsyteem voor uw deur is een plissé hordeur. Naast een aantal standaard maten, leveren wij die ook als maatwerk in vele uitvoeringen.
Naast die van Hamstra, bieden wij ook de veel verkochte en perfecte Picoplis plissé hordeur. Italiaans design, smal profiel, geen ondergeleider nodig.

Deel dit bericht of volg ons

Over het product

Insecten wering kunnen we leveren in alle soorten en maten.

Assortiments groep

Insectenwering

Categorie

Binnen, Buiten, Maatwerk

Merken

Garantie