Nu ook voor huisdierbenodigdheden!

Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

UPS Acces Point (Voorheen Kiala)

Sinds 20 maart 2014 zijn ook wij Kiala punt. En sinds 1 oktober 2017 is dit overgegaan in een UPS Accespoint. Hiermee verzend u reeds voor slechts 4,05 per pakket tot 20KG

Deze extra pakket afhaal- en verzendservice willen wij Musselkanaal e.o. bieden.

Wat is een UPS punt? 

UPS is een bedrijf dat pakketten verzend. Stel u heeft iets online besteld en wilt niet thuis wachten tot het pakket wordt aangeboden, dan kunt vaak ook kiezen voor het afhalen in een UPS Acces Point punt bij u in de buurt. Wij als UPS Acces Point bewaren het pakket tot u deze komt halen (max. 14 dagen) Zodra het door u bestelde pakket bij ons ligt krijgt u een automatisch bericht. U hoeft dus niet thuis te wachten, maar haalt het wanneer het u uitkomt op onze ruime openingstijden.

Ook bieden wij als UPS punt een verzendservice, u kunt dan voor slechts 4,= al een pakket naar iemand verzenden.

Om een pakket te kunnen verzenden moet u eerst het pakket aanmelden op de site van UPS en het verzendetiket printen. Doorloop alle stappen, eerst zal het even wennen zijn, maar daarna zal het een eitje worden  

Vragen en klachten

Voor vragen over bijvoorbeeld een pakket dat u verzonden heeft of klachten, kunt u bellen met UPS op nummer 0800-0201107  .Wij kunnen u hier niet bij helpen.

Verzend nu een pakket >>>

Het kan natuurlijk zijn dat u even moet wachten omdat wij nog druk bezig zijn met andere klanten, maar u geduld zal beloond worden want wij helpen u graag.  

HEEFT U VRAGEN OVER EEN VERZONDEN PAKKET? 

Bel dan 08000233403

GLS pakketshop

Veel webshops en ook particulieren kiezen voor GLS. Via GLS kunt u zelf pakketten verzenden of pakketten laten bezorgen in onze GLS pakketshop.

Het gemak voor u:

* U hoeft niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen
* U bepaald zelf wanneer u het pakket ophaalt
* U verzend voordelig zelf pakketten
* U volgt elk pakket simpel via track&trace

Kijk op de site van GLS hoe u een pakket kunt verzenden en voor de tarieven  >>>>>