Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Stucadoren

Stucadoren en meer

Stucadoren is 1 van de klussen waar de gemiddelde klusser tegen op ziet. Soms lijkt de klusser het stucen met Roodband een eitje, maar 1 maal bezig blijkt het toch lastiger dan hij/zij dacht. Maar met Knauf Oranjeband wordt het de klusser een stuk makkelijker gemaakt.

Knauf Oranjenband werkt namelijk veel soepeler dan andere stucmortels, en geeft een helder wit eindresultaat. Knauf Oranjeband is ideaal voor een kleinere stucklus. Maar een groter oppervlakte kan natuurlijk ook. Wel een tip, probeer eerst een klein oppervlakte voor u de grote stucklus aan gaat pakken. Gewoon om er mee te leren werken en er het juiste gevoel bij te krijgen.

Voorstrijken voor u begint met klussen kan nu op iedere ondergrond met de Kanuf Oranjeband voorstrijk. Dus geen verschillende soorten voorstrijk meer voor de verschillende ondergronden. En snel droog zodat u snel kunt gaan stucen (2 uur)

In de volgende instructie filmpjes zal Luuk laten zien wat er allemaal gedaan moet worden voor een mooi vlak en glad eindresultaat.