Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

EPDM Dakbedekking leggen

Uw platte dak is nodig toe aan nieuwe dakbedekking, dakleer branden kunt u niet of durft u niet aan. Dat is geen probleem, want met Aquaplan EPDM folie brengt u simpel zelf een nieuwe dakbedekking aan. Zonder gevaarlijk branden en met een verwachte levensduur van 40 jaar. Het traditionele dakleer gaat daar in tegen tussen de 15 en 20 jaar mee.

EPDM is duur? Nee zeker niet, vergelijk het de met de prijs van een goede kwaliteit dakleer, het uurloon dat u de dakdekker moet betalen en de levensduur, dan is EPDM beslist goedkoper. En dus ook nog eens beter.

Ziet u het het na het zien van de instructie video niet zitten om zelf te doen? Dan kunnen wij zorgen voor een vakman die dit doet. En ook de vakman is er veel korter mee bezig dan met het leggen van traditioneel dakleer.

Bereken hoeveel u nodig hebt met de EPDM calculator

Om goed te berekenen wat u nodig heeft om straks het juiste in 1 keer bij ons te kunnen bestellen, kunt u gebruik maken van de handige EPDM calculator. Druk na u alles hebt ingevuld op bereken en u kunt u bestellijst afdrukken en meenemen. Hou rekening met 14 dagen levertijd.