Nu ook voor huisdierbenodigdheden!

Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

Beveilig uw woning tegen criminelen

Is uw woning bestand tegen criminelen? U denkt vast van wel, of twijfelt u? Wij kunnen u van het juist advies voorzien. Om u het juiste advies te kunnen geven moeten wij wel de hele situatie goed kunnen inschatten. Dus wilt u echt het juiste advies laat ons dan vrijblijvend langs komen.

Zorg in ieder geval voor goede sloten, Deze zogenaamde veiligheidssloten zijn voorzien van een versterkte voorplaat, extra stalen pennen in de nachtschoot o.a. te herkennen aan het SKG** keurmerk. Naast een goed slot is ook de juiste veiligheidscilinder van belang. Tevens is daarbij van belang dat de deur het juiste veiligheidsbeslag heeft. Verder is het bij een naar buitendraaiende deur van belang dat deze is voor zien van dievepennen.

Hieronder een video van de zogenaamde Bulgaarse methode die inbrekers gebruiken om simpel zonder veel kabaal binnen een 30 seconden binnen te komen. Dit voorkomt u door de juiste veiligheidsmaatregelen.

Tijd schakelklok v.a. 3,75

Dit is een goedkope oplossing om de inbreker om de tuin te leiden. Stel de tijdklok in zodat de lamp aangaat op het moment dat het donker wordt en weer uitgaat op tijden dat u normaal te bed gaat. Dit geeft de indruk dat er iemand thuis is. Ook als u er een avond niet bent.

De tijd schakelklok heeft 96 schakelmomenten per dag en kan per 15 minuten in- of uitschakelen

Bestellen kan via de webshop, klik hier…

Bewegingsmelder v.a. 12,75

Inbrekers hebben een hekel aan licht, want ze willen niet opvallen. Dus als er een lamp aanspringt op het moment dat de inbreker bij u voor de deur staat zal hij/zij graag een huis verder gaan. Het schrikt inbrekers af en geeft u het comfort van voldoende licht als u in het donker thuis komt.

Prima te installeren als u enige kennis heeft van stroom (230 volt) aansluitingen. En laat het anders door ons regelen.

Bestellen kan via de webshop, klik hier…

Elro VD24 video deurspion 89,00

Met deze elektronische deurspion ziet u duidelijk wie er voor de deur staat. Zo kunt u voorkomen dat u voor ongenode gasten de deur open doet. De installatie is simpel mede dankzij de goede gebruiksaanwijzing.

Bestellen kan via de webshop, klik hier…

Meer veiligheid’s artikelen en advies?

Geen probleem, in onze winkel vind een uitgebreid assortiment met beveiliging’s artikelen. En uiteraard kunnen wij u een goed advies geven. Ook geven wij gratis advies aan huis.

Tags: , , ,

Leave Your Reply

You must be logged in to post a comment.