Nu ook voor huisdierbenodigdheden!

Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

Hang-, sluitwerk en bevestiging

Wij bieden u een ruim assortiment aan Hang-, sluitwerk en bevestiging. Dit assortiment bestaat uit o.a. scharnieren, deurbeslag, sloten, hangsloten, ladegeleiders, knopje, greepjes, kapstokhaken enz. Dit aanbod is te groot om hier allemaal te laten zien. Kom gerust lang in de winkel of bel 0599 – 14 23 14 voor ons volledige assortiment! Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment, bouten, moeren, schroeven, hoekijzers, plankendragers.

Bestelservice

Uiteraard is het aanbod van onze leveranciers veel groter dan we aan kunnen bieden.
Daarom kunt u gebruik maken van onze bestelservice.Deze service is gratis!U geeft aan wat u zoekt, wij zoeken dit voor u op, en indien mogelijk bestellen wij dit voor u. Zodat u altijd gebruik kan maken van top gereedschap voor het beste resultaat.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

En uiteraard bieden wij ook alles op het gebied van woningbeveiliging. Wij komen graag bij u langs om samen met u te kijken of uw woning nog up-to-date is. Onze Politie Keurmerk Veilig Wonen specialist zal dit volgens de laatste eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen bekijken. Wilt u meer weten over het verkrijgen van het PKVW-keurmerk op uw woning, lees dan hier verder >>>

Uitboorservice

Kom je je woning niet meer in omdat je laatste sleutel is stuk gegaan of omdat je alle sleutels bent kwijtgeraakt? Dan kunnen we jou helpen met het uitboren van het slot. Ons PKVW Adviseur beschikt over de middelen en de diploma’s om dit op deskundige wijze te regelen. Deze service zitten welk kosten aan vast. Kom gerust lang in de winkel of bel 0599 – 14 23 14 voor directe hulp.