Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Voedingsadvies

Je kan terecht voor advies over de voeding van je huisdier. Of je nou van voeding wil wisselen, je net een nieuw huisdier hebt of als je gewoon een vraag hebt over de voeding van je hond, kat, konijn, knaagdier of vogel.

Om deze dierenafdeling professioneel te bezetten zijn Sandra en Jennifer de opleiding Pet Health Coach gaan volgen. Sandra heeft deze bijna afgerond en Jennifer is net begonnen. Een opleiding zeer uitgebreide opleiding, welkede vakkennis helemaal op niveau brengt met specialisaties op onder andere voeding,gedrag en huisvesting, uiterlijke verzorging, parasieten, EHBO, medische ziekteleer, sport en vrije tijd, rassenkennis en nog meer.

De dierenafdeling in de bouwmarkt is de afgelopen maanden fors uitgebreid, naar bijna200m2.
Een grote uitbreiding bij de honden en katten in het aanbod van bijvoorbeeld Prins, waarbij ook de titel kroondealer is toegevoegd aan de afdeling. Daarnaast is ook de vetinaire-lijn opgenomen, tevens een groter aanbod van het merk Smölke Naast het bestaande merk Konacorn is ook nog het merk Brit Premium By Nature toegevoegd. Ook is de diepvries goed gevuld met Raw4dogs, Energique en Prins. Daarnaast zijn de snacks erg uitgebreid,met bijvoorbeeld Pet-Reward, Boony, Boxby,Brit en Konacorn en natuurlijk onder andere Whiskas en Sanal voor de katten.
Ook is de vogel,kip,duif en knaagdier uitgebreid, zowel in voer als in snacks en accessoires. Voor knaagdieren zoals vogels en kippen is er Vitakraft, Boony en KonaCorn om te snoepen.
Een hele waslijst dus kom voor alles voor u dieren naar KlusWijs Raven te Musselkanaal. En mocht uw merk er niet bij zitten, schroom niet om het te vragen wellicht kan het voor u worden besteld.
Ook zijn ze sterk in accessoires naast een goed assortiment in verzorgingsproducten een groot assortiment in riemen, tuigen, speeltjes, krappalen en manden en nog veel meer.
En hou de acties in de gaten in de Nieuwsbode, Facebook: kluswijs.musselkanaal en website:bouwmarktmusselkanaal.nl instagram @bouwmarkt.musselkanaal
Graag tot snel!