Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Verfmeng service

Professionele verven bij KlusWijs Musselkanaal

Bouwmarkt Raven verkoopt al ruim twintig jaar professionele verf .Sinds een vijf jaar Sikkens professioneel en Wijzonol professioneel. De bouwmarkt heeft van Sikkens de hoogste erkenning gekregen van Erkend Sikkens-specialist, wat inhoudt dat de bouwmarkt een groot compleet assortiment aan Sikkens-producten heeft en beschikt over een hoge graad vakkennis. De meeste soorten zijn te vinden op de actiepagina achterop deze krant.

Van Wijzonol heeft de winkel al sinds de Houtland-periode, dus bijna vanaf het begin, de Ready Mix. Het merk Wijzonol bestaat dit jaar al honderd jaar en mag zich daardoor nu koninklijk noemen. Sinds drie jaar heeft de bouwmarkt Wijzonol ook professioneel, met als toplijn de SDT, die maar liefst twaalf jaar onderhoudsvrij is. Ook de eigen Kluswijs-mengverf komt uit de fabrieken van Wijzonol en is daarmee van topkwaliteit.

120.000 kleuren

De kleurenkeuze is enorm: er zitten meer dan 120.000 kleuren in de mengmachines, ook van verf waar de winkel de stalen niet van heeft. Daarnaast kunnen de medewerkers van de bouwmarkt met de nieuwe spectrometer uit meegebrachte kleurstalen van bijvoorbeeld gordijnen de juiste kleur halen voor de muur en raamkozijnen of om te zien of ze juist een tint lichter of donkerder moeten. Als het voor de klant moeilijk is om in de winkel een beslissing te maken, komen de medewerkers graag bij de klant voor een compleet kleuradvies en een mooi resultaat.

Behangcollectie

Om het interieur nog meer aan te kleden, beschikt Raven over een grote collective behang en behangboeken. Behang uit de boeken dat ’s morgens voor 10.00 uur wordt besteld, is al de volgende dag in huis.