Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Sleutelservice

Een extra sleutel is altijd makkelijk en daarom bieden wij al vele jaren een goede sleutelservice. Wij kunnen kopieën maken van uw originele sleutel. Zowel sleutels van uw woning als van uw auto, fiets, bromfiets, bestelauto enz.

Soms komt het voor dat we een sleutel niet kunnen maken. Bijvoorbeeld een cilinder sleutel, omdat we het juiste profiel niet hebben. Of een auto sleutel met een chip voor de startonderbreker. Maar veel sleutels kunnen we prima na maken.

Is een sleutel door ons nagemaakt maar past die toch niet? Kom dan terug en we slijpen deze over of maken een nieuwe. Helaas kan het gebeuren dat het na een paar pogingen niet lukt, dan krijgt u gewoon uw geld terug. Dus niet goed geld terug.

Certificaat sleutels

Heeft u een sleutel die extra is beveiligd tegen kopiëren door middel van een certificaat of pas? Dan kunnen wij dit voor u bestellen bij de fabrikant. Neem de certificaat of pas en een geldig legitimatie bewijs mee. Wij doen u dan een eerst een prijsopgave. Hou er rekening mee dat deze sleutels vele malen duurder zijn dan een standaard cilindersleutel en dat er doorgaans een levertijd van enkele weken op zit.

De prijzen

Vele soorten sleutel en veel verschillende prijzen.

Dit zijn enkel voorbeelden, maar er zijn nog meer soorten sleutels met een ander prijskaartje. Bovenstaande zijn gewoon enkel voorbeelden.

  • Nemef kamersleutel 5,00
  • Cilindersleutel standaard enkelzijdig geslepen  6,75
  • Cilindersleutel standaard dubbelzijdig geslepen 8.75
  • Cilindersleutel standaard kunststof kop 10,50
  • Cilindersleutel speciaal vlak of punt ingefreesd15,00
  • Fietssleutel extra dubbelzijdig vlak in gefreesd 17,50
  • Certificaat sleutel prijs op aanvraag

Voor vrijwel alle sleutels geld “klaar terwijl u wacht”

Heeft tientallen sleutels nodig dan vragen wij u de sleutels achter te laten zodat we even rustig de tijd hebben ze te maken en ondertussen kunnen wij de andere klanten helpen. Bij grote aantallen van de zelfde sleutel kan er ook een nette prijs worden afgesproken.

Transpondersleutels

De laatste jaren worden auto’s en motoren uitgerust met een startonderbreker. Hierdoor kan de auto alleen gestart worden middels een code die in een chip in uw sleutel verborgen zit. Ook deze kunnen we voor een groot deel bijmaken. 

Transponder sleutels bij laten maken

Een autosleutel met een transponderchip voor de startblokkering bijmaken daar kunt u bij ons op wachten. Wij maken uw autosleutel in de meeste gevallen in zo’n 10 minuten bij, soms is het zo dat u wat meer tijd kwijt bent, dit is afhankelijk van het type transponder wat gebruikt is voor de startblokkering.  Wij maken onze autosleutels tegen een zeer scherpe prijs vergeleken met de merkdealers, bij ons hebt u al een compleet in geleerde transponder-sleutel voor maar € 45,00 tot 75,00, afhankelijk van model en chip.

Bij een aantal transponder sleutels is het niet nodig dat u de auto bij u heeft, maar sommige transpondersleutels moeten  in uw auto/motor ingelezen worden. Dus het is verstandig om uw auto/motor altijd bij u te hebben.

Ook garage bedrijven kunnen de autosleutels voor hun klant voordelig bij ons laten bijmaken.