Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Machine verhuur

Machine verhuur

Posted on december 16th, 2020

Machine en aanhangwagen verhuur wel zo voordelig

Wij verhuren diverse machines om uw klus makkelijker te maken. Zoals; boorhamer, breekhamer, tegelsnijder, hakselaar, kettingzaag, hogedrukreiniger, rioolreiniger, aanhangwagen, muursleuvenzaag, terrasreiniger, trilplaat, tuinwals, verticuteermachine, stenenknipper en veel meer. In onze prijslijst staat het complete aanbod tot nu toe.

Om een machine te huren dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) . Tevens dient u voor iedere machine een borg te betalen (contant of pin) . Deze borg krijgt u terug op het moment dat u de machine in goede staat  en schoon weer terug brengt, minus aftrek van de verschuldigde huur. Indien de machine smerig terug komt brengen wij daar € 15,= voor in rekening.

Om risico in te dekken betaald u standaard 10% van het huur bedrag om een schade verzekering op de machine afsluiten. U hoeft dit niet te betalen, maar dan is de risico voor u eigen.

Wilt u zeker zijn dat u de machine kunt huren? Reserveer hem dan van te voren via 0599-412314

Aanhangwagen huren

Naast diverse machines verhuren wij ook een aanhangwagen met huif. Om uw spullen droog en schoon te vervoeren. Deze aanhangwagen mag u gewoon gebruiken met uw B rijbewijs en heeft een totaal gewicht  inclusief laadvermogen van 750KG. De aanhangwagen heeft een neuswiel zodat u deze ook met last, makkelijk met de hand kunt verzetten als dit nodig is.

U kunt deze huren voor minimaal 4 uur, een dag of een weekend. En langer is natuurlijk in goed overleg ook mogelijk.  Uiteraard is vooraf reserveren niet onverstandig.

Overzicht en prijzen

Voor een overzicht wat wij verhuren en de prijzen, download dan hier de prijslijst (PDF)