Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Verf en behang

Verf en behang

Bij bouwmarkt Musselkanaal kan je terecht voor een ruim assortiment aan verf en behang, maar ook voor de benodigdheden om verf en behang te verwerken.

Verf

Onze verfafdeling is ingericht voor zowel de doe-het-zelver als de professionele schilder. Ons assortiment bestaat uit de merken; Sikkens professional, Wijzonol professional, Flexa, Wijzonol Ready mixed, Cetabever, Glitsa, Cepe, Tenco, Hammerite en natuurlijk ons eigen merk KlusWijs verf van topkwaliteit.

Ook kunt u bij ons terecht voor een goed kleur of technische advies. Eventueel aan huis. Onze mengmachine heeft een bestand van meer dan 120.000 kleuren, dus alle combinaties zijn mogelijk.

Moeite met de juiste kleur te vinden dan biedt onze spectrummeter de uitkomst, deze kan de juiste kleur meten dat bij uw behang, gordijn, vaas, vloerbedekking e.d. past.

Behang

Ook beschikken we over een ruim assortiment aan behang. Kom gerust langs in de winkel om de behangboeken of voorraadbehang te bekijken. Heb je het behang dat je zoekt in een van onze boeken gevonden dan hoef je niet lang te wachten! Op al het behang uit de boeken geldt voor 12:00 besteld de volgende werkdag bij ons op te halen. (Mits voorradig bij de leverancier natuurlijk)

Schilderbenodigdheden

Ook kan je bij ons terecht voor het juiste gereedschap om de verf mee aan te brengen. Let op dat je de ondergrond goed voor te behandeld om het maximale uit de verf te halen. Zorg dat de muur goed ontvet en geschuurd is. Ook kan je om zeker te zijn dat de kleur in een keer dekt de benodigde voorstrijk ophalen of de zuigkracht van het materiaal testen.

Benodigdheden om te behangen

Ook om te behangen heb je gereedschap nodig. Tegenwoordig is het meeste behang eenvoudig aan te brengen door de muur in te smeren met behanglijm. Ook heb je andere gereedschappen nodig om het behang aan te brengen op de muur en om het behang op maat te maken.