Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Veranda’s en carports

De veranda voor lekker lang buiten zitten of een carport voor uw auto.

We willen steeds meer buiten zitten, lekker lang van de avond genieten na een lange werkdag. Ook als het al wat kouder wordt willen we graag buiten zitten. En dan is dat extra comfortabel met een goede veranda.

Met een verandadak van polycarbonaat komt er ruim voldoende daglicht uw huis binnen. Een polycarbonaatdak met aluminium lijsten en vrijwel onderhoudsvrij. Ook is het mogelijk om voor een polycarbonaat plaat te kiezen die extra zonwerend is (Luxlife IR Gold 1UV – 16 mm) zodat u op een zonovergoten zomerdag ook uw hoofd koel houdt.

U kunt er voor kiezen om alleen het polycarbonaat, lijstwerk en bevestiging bestellen en zelf zorgen voor een onder constructie, maar u kunt ook een compleet pakket bestellen. Bestaande uit een compleet polycarbonaatdak met houten of aluminium onderconstructie.

Aluminium veranda PEXT
Als u een compleet pakket besteld krijgt u ook echt een compleet pakket, dus inclusief goten, bevestiging, bouwtekening. En zijn ook alle verbinding van de onderconstructie reeds op de juiste plek gemaakt.

U mag er uiteraard voor kiezen om alles zelf te plaatsen. Maar ook wij bieden u de mogelijkheid om dit vakkundig te laten plaatsen.

Heeft u vragen of wilt u het product graag zien, kom dan even bij ons langs. Wij kunnen u er veel van vertellen en hebben van ieder soort polycarbonaat een voorbeeld.

Wanden dicht maken.

Naast en mooi verandadak is het ook mogelijk om 1 of meer kanten van de veranda op gelijke wijze dicht te maken met een aluminium kozijn en veiligheidsglas. Dit wordt voor u keurig op maat geleverd. Ook bestaat er een mogelijkheid voor een glazen schuifwand. Waarbij de delen netjes en stil over een sterke rail glijden. Dus op een koude dag lekker dicht en wordt het warm dan schuift u deze simpel opzij.

Carport

Ook uw auto beschermt u tegen weersinvloeden met een Pext boogcarport

Een Aluminium Carport van Pext is verschillende varianten leverbaar en daardoor helemaal aan te passen aan uw wens. Het beschermt uw auto tegen alle weersinvloeden en blijft daardoor langer schoon. Door zijn tijdloze design is dit een absolute aanwinst voor uw oprit.

Zowel vrijstaand als tegen de muur te bevestigen.

Een dubbele carport met boog is ook mogelijk: vanaf een breedte maat van 5000mm wordt de carport opgedeeld in twee gelijke bogen. De carport is voorzien van CE-markering volgens de NEN EN-1090 norm.

Uitgebreide informatie staat op de site van de fabrikant PEXT en haalt u uit de gratis folder