Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Technisch sanitair

Technische sanitaire koppelingen

Vroegere werden alle leidingen voor water, gas en cv vaak gesoldeerd. Het werk van de vakman. De gemiddelde doe het zelfer durfde dit niet aan. Tegenwoordig is bestaat het technisch sanitair voor bijna volledig uit knelfittingen.

Inmiddels is het gebruik van soldeerfittingen sterk afgenomen. Mede doordat de prijs van knelfittingen steeds dichter bij die van de soldeerfitting komen. Maar ook omdat u nu zelf aan de slag kunt met knelfittingen. Deze zijn zowel voor gas, water en cv geschikt. Naast de messing fitting is de komst van de kunststof leidingen en fitting sterk in opkomst.

Wij verkopen daarom Multi-Fit leidingen en koppelingen. En hier bent u geen dure perstang voor nodig. Het Multi-Fit systeem is daarom ook voordeliger dan de andere systemen voor kunststof leidingen. Meer weten over messing of Multi-Fit koppelingen?

Technisch sanitair is een erg uitgebreide groep. Die groep is zo enorm groot dat wel lang niet alles in voorraad kunnen hebben. Bijna voor elke situatie is wel een passende fitting verkrijgbaar.

Naast de messing koppelingen voor water en verwarming, zijn er tegenwoordig ook kunststoffen leidingen en koppelingen beschikbaar. En deze hoeven niet duurder te zijn dan koper en messing.
Veelal denkt men hier een speciale perstang voor nodig te zijn, maar met het Multi-fit systeem wat wij bieden is snel, goed en simpel te monteren zonder dure tangen.

Hoe sluit ik een gaskookplaat aan?

Wil je dit zelf doen? dat mag, maar hou je wel aan de juiste stappen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Stappenplan gaskookplaat aansluiten…

Is dit toch te ingewikkeld voor je? Vraag het dan aan ons, of kom langs voor verder uitleg.

Multi-Fit koppelingen

Enkele foto's van ons assortiment