Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Kasten op maat

Raffito maatwerk kasten voor ieder situatie een passende kast, Kast op maat met 20 jaar garantie.

Al vele jaren zijn wij uw specialist in maatwerk kasten. Naast schuifdeuren is er ook een draaideur kast op maat. Niet alleen de deuren worden op elk gewenste maat geleverd, maar ook de kastinterieur leveren wij voor u op maat. Zelfs een complete inloop kast op maat, de droom van elke vrouw is mogelijk. Onze vakmensen monteren dit graag voor u, maar uiteraard mag u het ook zelf doen.

Schuifdeurkasten

Een Raffito schuifdeur kast op maat wordt in elk gewenste maat gemaakt en hiermee haalt u sfeer en kwaliteit in huis. De designs zijn aantrekkelijk en karakteristiek. Maak kennis met de diverse stijlen en ontmoet uw droomkast. Een kast op maat gaat een levenlang mee. En daarom krijgt u ook 20 jaar geen gezeur garantie.

Ontwerp zelf uw kast uw kast op maat, online voor een eerste indruk  www.raffito.com

Schuifdeuren op maat

Barn deuren

Een totaal ander stijl zijn de Barn schuifdeuren op maat. Deze deuren hebben een landelijke en stoere uitstraling.

Barn stijl deuren op maat

Moderne stijldeuren

Voor iedere stijl een deur op maat, dus ook in een modern interieur. Daarom bieden we u de moderne strakke stijldeuren op maat.

Voor nog meer inspiratie bezoekt u de website van Raffito . En eventueel kunt u hier ook alvast uw kast ontwerpen. Ook kunt uw uw ontwerp opslaan en aan ons doorsturen.

Vrijblijvend advies op maat

Uiteraard kunt u bij ons in de showroom het assortiment en de vele kleuren beter bekijken. Ook adviseren wij u graag persoonlijk. Neem alvast de maten mee, dus hoogte en breedte van de ruimte, en de mogelijk diepte.

En voor we de kast voor u bestellen komen we graag bij u thuis langs. Zo kunnen wij problemen voorkomen en loopt u geen risico.

Montage

De montage van de maatwerkkast mag u uiteraard zelf doen. Maar onze vakmensen doen dit vakkundig en vlot voor u.

Loft deuren op maat

Loft deuren zijn massief en hebben een mooie natuurlijk uitstraling. Uniek is de voelbare en zichtbare structuuur

Klassieke stijldeuren

Deze stijldeuren worden gekenmerkt door hun klassieke frezing in de massieve deurpanelen.

Inloopkast op maat

Een inloopkast is natuurlijk uw droom. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om een bestaande ruimte om te toveren tot een prachtige en degelijke inloopkast. Helemaal aan uw persoonlijke wensen en kleuren aangepast.