Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Kattenvoeding

Je kan bij ons terecht voor diverse merken kattenbrokken.

Prins

  • Bescherming afgesteld op leefstijl van de kat
  • Volledige lijn met passende voeding voor elke kat
  • Smakelijke voeding voor alle katten

Prins heeft verschillende voedingen voor de kat ontwikkeld en deze samengebracht in één lijn: VitalCare. Hoogwaardige producten met de beste kwaliteit grondstoffen die ervoor zorgen dat zelfs de meest kieskeurige katten kiezen voor VitalCare.

We zijn kroon Dealer. We kunnen andere voedingslijnen kunnen we gewoon bestellen en op vraag nemen we het op in ons standaard assortiment!

KonaCorn

Natuurlijk wilt u het beste voor uw kat. Wie katten houdt en verzorgt wil graag gezonde, levenslustige katten die er mooi uitzien. Gezondheid en voeding hebben alles met elkaar te maken, daarom heeft Konacorn het beste uit de natuur geselecteerd voor uw kat.

Konacorn Kat is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het is smakelijk en zeer voedzaam met op vlees gebaseerde eiwitten van hoge kwaliteit en hoogwaardige dierlijke vetten. De samenstelling is nauwkeurig afgestemd op de behoefte van uw kat.

Smolke

Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een glanzende vacht, een schoon gebit en ondersteuning bieden voor gezonde urinewegen! Het voeren van Smølke zorgt ervoor dat je de zekerheid hebt van een complete voeding. De voedingen van Smølke hebben altijd een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten, precies afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw kat. En dat ook nog eens voor een eerlijke en betaalbare prijs. Dat maakt Smølke tot de beste prijs/kwaliteitskoop in het premium segment! Al onze kattenvoedingen bestaan uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Natuurlijk zijn alle dierlijke ingrediënten afkomstig van dieren die zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie. Daarnaast komen al onze grondstoffen uit Europa.

Brit

Premium complete voeding voor katten. Een smakelijk, premium kattenvoer gemaakt met natuurlijke ingrediënten voor gezonde dagelijkse voeding van je kat.