Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Hondenvoeding

Je kan bij ons ook terecht voor zowel geperste als krokante brokken voor je hond. Ook hebben we diverse soorten vlees in blik of op rol.

Prins Petfoods

Standaard hebben we van prins de volledige lijn van ProCare geperste brok.

  • Volledige lijn met passende voeding voor elke hond
  • Smakelijke geperste brokvoeding
  • Van groot tot klein en van pup tot senior

De geperste brokvoedingen uit de Prins ProCare-lijn zijn geschikt van pup tot senior. Ze zijn gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven. Voor kleine honden is er ProCare Mini. Deze hebben we ook standaard op voorraad staan.

Ons standaard assortiment bevat de ProCare, ProCare Mini, Dieetvoedingen (Vetenairan), Protection Croque, Protection Croque Mini

We zijn kroon Dealer. We kunnen andere voedingslijnen kunnen we gewoon bestellen en op vraag nemen we het op in ons standaard assortiment!

KonaCorn Hond

Voor iedere levensfase van uw favoriete huisdier hebben we daarom een speciale voeding ontwikkeld. Er is eiwitrijke en lichtverteerbare voeding voor de opgroeiende pup. Voor de al wat oudere hond is er een lekkere voeding met een aangepaste samenstelling. Voor de volwassen hond is er een uitgebalanceerd volwassen-menu en ook voor de actieve hond die hogere prestaties moet leveren is er een speciale energierijke voeding. En reken maar dat het ze uitstekend smaakt!

In Konacorn hondenvoeding worden alleen ingrediënten gebruikt van de allerbeste kwaliteit, dat controleren we vanzelfsprekend voortdurend. Konacorn hondenvoeding bevat belangrijke natuurlijke toevoegingen. Samen met de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen die substantieel bij aan de goede gezondheid van uw trouwe huisgenoot.

Smolke

Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht! Het voeren van Smølke zorgt ervoor dat je de zekerheid hebt van een complete voeding. De voedingen van Smølke hebben altijd een uniek eiwitprofiel uit hoogwaardige ingrediënten, precies afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw hond. En dat ook nog eens voor een eerlijke en betaalbare prijs. Dat maakt Smølke tot de beste prijs/kwaliteitskoop in het premium segment! Al onze hondenvoedingen bestaan uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit. Natuurlijk zijn alle dierlijke ingrediënten afkomstig van dieren die zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie. Daarnaast komen al onze grondstoffen uit Europa.