Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Huisdierbenodigdheden

Op onze dierenafdeling hebben we een 200mruim assortiment huisdier benodigdheden voor uw hond, kat, vogel, vis en knaagdier. Op deze afdeling vind je uit voeding, speeltjes, benches, manden, riemen, stro, beuken snippers, en nog veel meer.Uiteraard kunnen wij nog veel meer voor u bestellen. Kom nu kijken bij ons in Musselkanaal voor de benodigdheden voor je geliefde huisdier.

Honden spullen

Bij ons in de winkel kun je van alles vinden voor je hond. Van eten, speeltje en lekkere snacks tot manden en benchen.

Standaard op voorraad hebben we verscheidene soorten voeding geperste en krokante brokken, maar je kunt ook bij ons terecht als je andere voeding geeft zoals vlees. Bevroren vers vlees kan echter alleen op bestelling. Advies op maat nodig voor het voeren van uw hond is geen probleem.

Ook kun je terecht bij ons voor heerlijke honden snacks. Van honden snoepjes, runde kluiven, dino botten tot gedroogde oren of kippenpoten. We beschikken over snacks voor honden in alle maten.

Wil je je hond verwennen met een leuk nieuw speeltje? Dan kun je ook bij KlusWijs Musselkanaal binnen stappen.

Ben je op zoek naar een kussen voor je hond? Een lekker zacht kussen of een kussen die in de bench past? Kom dan kijken bij ons in de winkel, mocht het kussen dat u zoekt niet in de winkel liggen, vraag dan naar de mogelijkheden voor een kussen op bestelling.

Katten spullen

Ben je op zoek naar spullen voor je kat? Leuke speeltje, lekkere snacks, schattig. halsbandje of een stoer tuigje voor je kat? Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de vaste benodigdheden voor je kat.

Voor katten hebben we diverse merken voer, snacks of kattenbakvulling. Ook kun je bij ons een krabpaal aanschaffen van een van de kleinste maten tot een reuzenkrabpaal.

Ook voor behandeling van vlooien of wormen van je kat kun je bij ons terecht.

Aquarium en vijver materialen

Kom langs en bekijk ons assortiment materialen voor in een aquarium. Bij KlusWijs Musselkanaal kun je terecht voor voer, decoratie en andere benodigdheden voor in uw aquarium of vijver.

Knaagdieren benodigdheden

Bij bouwmarkt Musselkanaal vind je een ruim assortiment knaagdier benodigdheden. Het gehele assortiment knaagdier benodigdheden kun je komen bekijken in de winkel, maar ook hebben we een ruim assortiment die  we voor je kunnen bestellen.

Vogel spullen

In onze winkel kun je terecht voor diverse spullen voor uw gevleugelde huisdier. We beschikken over materialen voor de kleinere en grotere vogels soorten. Vind u in de winkel niet waar u naar zoekt? Twijfel dan niet en vraag aan ons. We kunnen veel meer voor u bestellen.

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Dan kunnen wij het vast voor u bestellen. Vraag er even naar aan onze dieren specialisten. En het bestellen kost natuurlijk niets extra’s. KOM LANGS OF NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten over het houden van huisdieren?