Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Hout en plaatmateriaal

Bij Bouwmarkt Musselkanaal bieden we een ruim assortiment van hout en plaatmaterialen aan! Deze zagen we gratis voor u op maat en past het niet in uw auto dan bezorgen we deze ook gratis!

Hout

We hebben een groot assortiment aan hout. Het grootste aanbod bestaat uit vurenhout, geschaafd en ruw, maar ook hebben wij meranti hardhout. Hiervan zijn voordeelbundels verkrijgbaar, maar ook zijn alle maten hout zijn los verkrijgbaar.

Alle hout kunnen wij kosteloos voor u op de gewenste lengte, dikte en breedte zagen. Ook een sponning kunnen wij voor u zagen.

Plaatmaterialen

We hebben een ruim assortiment plaatmaterialen in voorraad. Al dit materiaal zagen wij voor u op de gewenste maat. Maar een klein stukje nodig? Dan bereken we hier een speciale prijs voor. Echter worden meubelpanelen, OSB en underlayment per volle plaat verkocht.
Alle andere plaatmaterialen kunnen ook in kleine stukken worden afgenomen.

  • Meubelpaneel, wit en houtdecoren
  • Timmerpanelen
  • Multiplex binnen- en buitenkwaliteit
  • MDF
  • Spaanplaat
  • Betonplex
  • OSB
  • Underlayment
  • Trespa

Bezorgen

Heeft u iets bij ons gekocht, maar heeft u niet de mogelijkheid om dit mee te nemen?
Geen probleem, wij bezorgen dit, in goed overleg met u, GRATIS ! thuis Vaak is al mogelijk om gelijk de zelfde dag nog te bezorgen.
Wel kan het het zijn dat we hulp nodig zijn om hele zware spullen uit te laden. Maar dat zullen we dan ook netjes van te voren melden.
Retour? Uiteraard kan het voorkomen dat u achteraf te veel hebt besteld en u het zelf niet terug kunt brengen. Ook dat halen we in goed overleg met u weer GRATIS op.

Aanhangwagen

Een andere mogelijkheid is het GRATIS ! gebruik van onze aanhangwagen. We hebben een aanhangwagen met huif, of een open aanhangwagen voor lange stukken. Deze mag u gebruiken om de aangekochte artikelen even naar huis te brengen, sneller kan niet.

Zaagservice

Wij zagen op uw verzoek de meeste materialen op maat. 

We beschikken over een moderne platenzaag om alle bij ons gekochte platen op de door u gewenste maat te zagen, nauwkeurig en haaks. Wij vervangen het zaagblad met grote regelmaat, zodat er een nette zaagsnede ontstaat.
Daarnaast kunnen wij voor u hout afkorten, maar ook in de lengte doorzagen (schulpen). Dus een lat die bijvoorbeeld 69MM kunnen wij voor u ook op de millimeter nauwkeurig smaller zagen.

Zagen is GRATIS !

Enkele foto's van ons assortiment