Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Hang-, sluitwerk en bevestging

Hang-, sluitwerk en bevestiging

Wij bieden u een ruim assortiment aan Hang-, sluitwerk en bevestiging. Dit assortiment bestaat uit o.a. scharnieren, deurbeslag, sloten, hangsloten, ladegeleiders, knopje, greepjes, kapstokhaken enz. Dit aanbod is te groot om hier allemaal te laten zien. Kom gerust lang in de winkel of bel 0599 – 14 23 14 voor ons volledige assortiment! Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment, bouten, moeren, schroeven, hoekijzers, plankendragers.

Bestelservice

Als u een product niet kunt vinden in onze winkel, kunnen wij u veel meer bieden door het gewoon zonder extra kosten voor u te bestellen bij onze leveranciers.

Montage service

Ook wij kunnen zorgen voor de vakkundige montage van onze producten. Zoals binnen en buiten zonwering, horren, kasten op maat, douche wanden, badkamer meubelen, verlichting, binnen en buiten deuren, shutters, schuttingen en veel meer.

Ook kleine klussen zoals het vervangen van een lamp, wc-bril of cilinder. Alles wat wij verkopen kunnen wij voor u monteren.

Dus geen klus zo gek of het kan.

Meet service

PKVW Keuring

 (Politie Keurmerk Veilig Wonen)

Uw woning beveiliging is ook in beeld bij de inbreker. Vaak denkt u dat u geen slachtoffer zult worden van inbraak, maar die kans verkleint u alleen als de beveiliging van deuren en ramen optimaal is. Ook al is uw woning nog niet zo oud, en heeft u toentertijd uw woning voorzien van de nodige veiligheidsbeslag. De inbreker zit ook niet stil en bedenkt met regelmaat weer nieuwe methoden om in te breken.

Zelf beveiligen? natuurlijk dan kan en mag, maar laat u door ons wel goed adviseren. Wij zijn op de hoogte van de laatste beveiliging maatregelen.

Doe de test “Hoe veilig is mijn huis”

Op de site van Politie Keurmerk Veilig Wonen kunt u testen hoe veilig uw huis is. Dit geeft enige indicatie of uw beveiliging op orde is of nodig aangepakt moet worden. Ook staan op de site diverse preventietips, de meest gebruikte inbraak methodes en veel meer informatie.

Doe de test en laat u verrassen www.politiekeurmerk.nl

Tevens beschikken wij over de Puck Sleutelkluis met SKG** Ook kunt u deze van ons huren.

Wij kunnen u adviseren volgens het PKVW keurmerk

Heeft u hier nog vragen over, kom dan langs en hij zal u netjes uitleggen hoe dit in zijn werk gaat.

Inbraakmethode “Cilindertrekken”

Ook wel kerntrekken genoemd. In de cilinder wordt een schroef gedraaid en die wordt dan met kracht terug getrokken. Hierdoor trekt men de kern uit de cilinder en komt de inbreker simpel binnen.

Dit is op te lossen door een cilinder te plaatsen die extra gehard is, of door veiligheidsbeslag te plaatsen met kerntrekbeveiliging.

Uiteraard is het veilgheidsbeslag leverbaar in verschillende PC maten o.a. 55, 72 92MM

Gaatje boren om raam of deur te openen.

Inbrekers kunnen een gaatje boren onder het slot van een deur of raam en zo met een ijzerdraad de sleutel omdraaien en/of de raamsluiting openen.
Tip: om dit bij uw woning te voorkomen kunt u het beste altijd, nadat u deuren en ramen op slot heeft gedaan, de sleutel uit het slot halen en opbergen.

Sleutelkluis

Er wordt veel over geschreven, de sleutelkluis. Ze zijn er in vele soorten, maten en merken. Zijn ze wel allemaal veilig? Nee ze zij bijna allemaal niet braakbestendig. De inbreker maakt ze met enige moeite los, en kan zo met de originele sleutel uw woning binnen.

Bent u toch een sleutelkluis nodig om bijvoorbeeld de thuiszorg medewerker binnen te laten komen? Kies dan voor de enige braakbestendige Puck Keysafe SKG**

Deze is via ons verkrijgbaar voor € 159,00 Tevens online te bestellen in onze webshop

Montage door ons is mogelijk
€ 20,00

Sleutelkluis huren?

Vaak is een sleutelkluis maar voor een korte periode nodig. Zodra u weer zelf naar de deur kunt lopen, kan deze al weg.
Dan is het natuurlijk zonde om de sleutelkluis voor jaren weer in de kast te leggen.

Daarom bieden wij u de mogelijkheid de Puck Keysafe te huren, voor 30,= per maand. U betaald tevens eerst 100,= borg. Als u de kluis weer inlevert  ontvangt u de borg terug.

Het kan voorkomen dat u de sleutelkluis voor een langer periode nodig heeft. Na 7 maanden huren bent u eigenaar van de sleutelkluis.

Uiteraard krijgt iedere huurder zijn/haar eigen code.

Montage door ons is mogelijk
€ 20,00

Handleiding Puck Keysafe

Via de volgende link kunt u de gebruiksaanwijzing downloaden. LET OP! De standaard fabriekscode 0000 die in de handleiding staat vermeld is niet meer juist. De juiste code staat aan de binnenzijde van de verpakking vermeld.  www.puck-keysafe.com/manua

Meer veiligheid’s artikelen en advies?

Geen probleem, in onze winkel vind een uitgebreid assortiment met beveiliging’s artikelen. En uiteraard kunnen wij u een goed advies geven. Ook geven wij gratis advies aan huis.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een kluis? Bekijk het filmpje voor de uitleg >>>

en kluis, wel zo safe

Meer weten over de aanschaf van een kluis? Kom langs of lees hier verder >>>

Op welke plek van uw woning wordt het meest ingebroken?

 • 4% Dubbele deur
 • 5% Schuifpui
 • 7% Ramen boven
 • 21% Voordeur
 • 23% Ramen beneden
 • 36% Achterdeur
Inbraak op welke plaats in uw woning slaat de inbreker graag zijn slag

Video van diverse inbraak methodes.

In de video hiernaast ziet u verschillende methodes van inbreken. Tegen deze methodes kunt u maatregelen nemen.
Let er daarbij wel op dat het SKG gekeurde artikelen zijn.

Advies aan huis

Omdat dit soms beter werkt dan alleen uw uitleg bij ons in de winkel. Daarmee kunnen wij u gratis van een beter advies geven.

Kleur en interieuradvies. Hiervoor komt Sandra bij u langs. Een goed kleuradvies bij u in huis kan teleurstelling voorkomen. Uiteraard gaat dit in goed overleg met u.

Bouw en klus advies binnen en buiten. Vaak kunnen we die na een aantal vragen wel in de winkel geven. Maar indien nodig komen we ook gratis bij u thuis langs, voor het juiste advies.
Veiligheidsadvies woningbeveiliging daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. En woningbeveiliging volgens het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) is de werk van onze specialist, Erik. Hij is hier voor opgeleid en zal tevens op de hoogte zijn van de laatste eisen. >>>

Sleutelservice

Een extra sleutel is altijd makkelijk en daarom bieden wij al vele jaren een goede sleutelservice. Wij kunnen kopieën maken van uw originele sleutel. Zowel sleutels van uw woning als van uw auto, fiets, bromfiets, bestelauto enz.

Soms komt het voor dat we een sleutel niet kunnen maken. Bijvoorbeeld een cilinder sleutel, omdat we het juiste profiel niet hebben. Of een auto sleutel met een chip voor de startonderbreker. Maar veel sleutels kunnen we prima na maken.

Is een sleutel door ons nagemaakt maar past die toch niet? Kom dan terug en we slijpen deze over of maken een nieuwe. Helaas kan het gebeuren dat het na een paar pogingen niet lukt, dan krijgt u gewoon uw geld terug. Dus niet goed geld terug.

Certificaat sleutels

Heeft u een sleutel die extra is beveiligd tegen kopiëren door middel van een certificaat of pas? Dan kunnen wij dit voor u bestellen bij de fabrikant. Neem de certificaat of pas en een geldig legitimatie bewijs mee. Wij doen u dan een eerst een prijsopgave. Hou er rekening mee dat deze sleutels vele malen duurder zijn dan een standaard cilindersleutel en dat er doorgaans een levertijd van enkele weken op zit.

De prijzen

Vele soorten sleutel en veel verschillende prijzen.

Dit zijn enkel voorbeelden, maar er zijn nog meer soorten sleutels met een ander prijskaartje. Bovenstaande zijn gewoon enkel voorbeelden.

 • Nemef kamersleutel 3,50
 • Cilindersleutel standaard enkelzijdig geslepen  4,00
 • Cilindersleutel standaard dubbelzijdig geslepen 5,50
 • Cilindersleutel standaard kunststof kop 6,50
 • Cilindersleutel speciaal 6,00
 • Fietssleutel extra dubbelzijdig vlak in gefreesd 10,00
 • Certificaat sleutel prijs op aanvraag

Voor vrijwel alle sleutels geld “klaar terwijl u wacht”

Heeft tientallen sleutels nodig dan vragen wij u de sleutels achter te laten zodat we even rustig de tijd hebben ze te maken en ondertussen kunnen wij de andere klanten helpen. Bij grote aantallen van de zelfde sleutel kan er ook een nette prijs worden afgesproken.

Transpondersleutels

De laatste jaren worden auto’s en motoren uitgerust met een startonderbreker. Hierdoor kan de auto alleen gestart worden middels een code die in een chip in uw sleutel verborgen zit. Ook deze kunnen we voor een groot deel bijmaken. 

Transponder sleutels bij laten maken

Een autosleutel met een transponderchip voor de startblokkering bijmaken daar kunt u bij ons op wachten. Wij maken uw autosleutel in de meeste gevallen in zo’n 10 minuten bij, soms is het zo dat u wat meer tijd kwijt bent, dit is afhankelijk van het type transponder wat gebruikt is voor de startblokkering.  Wij maken onze autosleutels tegen een zeer scherpe prijs vergeleken met de merkdealers, bij ons hebt u al een compleet in geleerde transponder-sleutel voor maar € 45,00 tot 75,00, afhankelijk van model en chip.

Bij een aantal transponder sleutels is het niet nodig dat u de auto bij u heeft, maar sommige transpondersleutels moeten  in uw auto/motor ingelezen worden. Dus het is verstandig om uw auto/motor altijd bij u te hebben.

Ook garage bedrijven kunnen de autosleutels voor hun klant voordelig bij ons laten bijmaken.

Slotenmaker service

Sleutel kwijt en wat nu ?

Het zal u maar gebeuren, u bent ‘s morgens naar u werk gegaan, komt later die dag thuis, en schrik ! Waar is mijn huissleutel.

U gaat van alles bedenken hoe u toch binnen kunt komen, raampje open gelaten? Sleutel bij de buren, familie of vrienden? Raampje inslaan? Niets van dat alles is een optie.

Dus wat nu?

Bel ons tijdens openingstijden  op 0599-412314 of na sluitingstijd op 0620303009 en wij zullen uw cilinder vakkundig verwijderen en u door openen. Dit zonder u deur te beschadigen.
Uiteraard zorgen wij ook voor een nieuwe cilinder.

Sleutel kwijt en wat nu?

Wat kost dit

Het starttarief voor het verwijderen van de cilinder en opnieuw plaatsen is 50,= .Dit is exclusief de prijs van een nieuwe cilinder. De prijs van een cilinder varieert van 25,= tot 60,=
Tot een afstand van 7,5KM van ons (9581AM, 10) rekenen we geen voorrijkosten. Woont u verder weg? Dat kan ook tegen 1,25 per kilometer. Hierbij worden de kilometers heen en terug berekend.

Legetimatieplicht

Zorg wel dat u een geldig legitimatie bewijs bij u heeft. Wij zullen daar een foto van maken om misbruik van onze dienst te voorkomen.

Enkele foto's van ons assortiment