Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Elektrische gereedschap

Elektrische gereedschap

We hebben verschillende merken elektrische gereedschap. Voor de professionele gebruiker hebben we Stanley Fatmax en op bestelling Makita.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment staan van Einhell zowel op accu als op stroom. Einhell heeft bij ons 3 jaar garantie!(2 jaar van Einhell en een extra jaar van KlusWijs.)

Ook hebben we een assortiment op het gebied van tuinmachines. Van grastrimmer tot bladblazer van verschillende merken. o.a. Gardena, Bosch, Black & Decker en natuurlijk Einhell.

Accu’s van elektrische gereedschap

Een van de duurste onderdelen bij aanschaf van elektrisch gereedschap zijn de accu’s. Vaak als deze stuk gaan ben je niet veel goedkoper uit bij aanschaf van een nieuwe accu. Daarom hebben veel merken hierop doorontwikkeld. Nu zijn er veel gereedschappen die goedkoper zijn, maar waarbij je een extra accu kan aanschaffen. Hierdoor is het vaak een voordelige en verstandige keuze om te kiezen voor machines met hetzelfde merk. Dit omdat bijna alle merken die wij leveren beschikken over systemen met uitwisselbare accu’s.

Hierdoor bespaar je veel doordat je met 1-2 accu’s ononderbroken aan het werk kan met meerdere machines. Ook is deze manier van werken beter voor de accu’s zelf. Lithium accu’s blijven sterker als ze veel gebruikt worden. Hierdoor blijven ze langer goed en kan je langer met dezelfde accu’s doen. Alleen maar voordeel dus.

Einhell heeft hier een uitgebreide lijn voor waarmee je dezelfde accu’s op meerdere apparaten kan bedienen. Zo kan je de accu van je boormachine ook op een stofzuiger of een grasmachine gebruiken. En uiteraard is het Einhell PowerX-change accu gereedschap een uitstekende basis voor uw elektrisch gereedschap. Lees hier alles over dit accu’s systeem.

Accessoires

Behalve gereedschap kan je natuurlijk ook bij ons terecht voor de benodigde accessoires zoals schuurpapier, bitjes, zaagjes, nieten en meer.