Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Elektrische gereedschap

Elektrische gereedschap

We hebben verschillende merken elektrische gereedschap. Voor de professionele gebruiker hebben we Stanley Fatmax en op bestelling Makita.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment staan van Einhell zowel op accu als op stroom. Einhell heeft bij ons 3 jaar garantie!(2 jaar van Einhell en een extra jaar van KlusWijs.)

Ook hebben we een assortiment op het gebied van tuinmachines. Van grastrimmer tot bladblazer van verschillende merken. o.a. Gardena, Bosch, Black & Decker en natuurlijk Einhell.

Accu’s van elektrische gereedschap

Een van de duurste onderdelen bij aanschaf van elektrisch gereedschap zijn de accu’s. Vaak als deze stuk gaan ben je niet veel goedkoper uit bij aanschaf van een nieuwe accu. Daarom hebben veel merken hierop doorontwikkeld. Nu zijn er veel gereedschappen die goedkoper zijn, maar waarbij je een extra accu kan aanschaffen. Hierdoor is het vaak een voordelige en verstandige keuze om te kiezen voor machines met hetzelfde merk. Dit omdat bijna alle merken die wij leveren beschikken over systemen met uitwisselbare accu’s.

Hierdoor bespaar je veel doordat je met 1-2 accu’s ononderbroken aan het werk kan met meerdere machines. Ook is deze manier van werken beter voor de accu’s zelf. Lithium accu’s blijven sterker als ze veel gebruikt worden. Hierdoor blijven ze langer goed en kan je langer met dezelfde accu’s doen. Alleen maar voordeel dus.

Einhell heeft hier een uitgebreide lijn voor waarmee je dezelfde accu’s op meerdere apparaten kan bedienen. Zo kan je de accu van je boormachine ook op een stofzuiger of een grasmachine gebruiken. En uiteraard is het Einhell PowerX-change accu gereedschap een uitstekende basis voor uw elektrisch gereedschap. Lees hier alles over dit accu’s systeem.

Accessoires

Behalve gereedschap kan je natuurlijk ook bij ons terecht voor de benodigde accessoires zoals schuurpapier, bitjes, zaagjes, nieten en meer.

Bestelservice

Als u een product niet kunt vinden in onze winkel, kunnen wij u veel meer bieden door het gewoon zonder extra kosten voor u te bestellen bij onze leveranciers.

Machine verhuur

Machine en aanhangwagen verhuur wel zo voordelig

Wij verhuren diverse machines om uw klus makkelijker te maken. Zoals; boorhamer, breekhamer, tegelsnijder, hakselaar, kettingzaag, hogedrukreiniger, rioolreiniger, aanhangwagen, muursleuvenzaag, terrasreiniger, trilplaat, tuinwals, verticuteermachine, stenenknipper en veel meer. In onze prijslijst staat het complete aanbod tot nu toe.

Om een machine te huren dient u een geldig legitimatie bewijs mee te nemen (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) . Tevens dient u voor iedere machine een borg te betalen (contant of pin) . Deze borg krijgt u terug op het moment dat u de machine in goede staat  en schoon weer terug brengt, minus aftrek van de verschuldigde huur. Indien de machine smerig terug komt brengen wij daar € 15,= voor in rekening.

Om risico in te dekken betaald u standaard 10% van het huur bedrag om een schade verzekering op de machine afsluiten. U hoeft dit niet te betalen, maar dan is de risico voor u eigen.

Wilt u zeker zijn dat u de machine kunt huren? Reserveer hem dan van te voren via 0599-412314

Aanhangwagen huren

Naast diverse machines verhuren wij ook een aanhangwagen met huif. Om uw spullen droog en schoon te vervoeren. Deze aanhangwagen mag u gewoon gebruiken met uw B rijbewijs en heeft een totaal gewicht  inclusief laadvermogen van 750KG. De aanhangwagen heeft een neuswiel zodat u deze ook met last, makkelijk met de hand kunt verzetten als dit nodig is.

U kunt deze huren voor minimaal 4 uur, een dag of een weekend. En langer is natuurlijk in goed overleg ook mogelijk.  Uiteraard is vooraf reserveren niet onverstandig.

Overzicht en prijzen

Voor een overzicht wat wij verhuren en de prijzen, download dan hier de prijslijst (PDF)

Enkele foto's van ons assortiment