Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Schakelmateriaal

Schakelmaterialen

Bij ons kun je terecht voor schakelmaterialen in diverse kleuren en maten voor binnen en voor buiten. Hieronder vallen wandschakelelaars, stopcontacten, snoerschakelaars, stekkerdozen, snoeren en nog veel meer elektrische benodigdheden..

Montage

De montage van uw product mag u uiteraard zelf doen. Maar onze vakmensen doen dit vakkundig en vlot voor u regelen.

Bestelservice

Uiteraard is het aanbod van onze leveranciers veel groter dan we aan kunnen bieden.
Daarom kunt u gebruik maken van onze bestelservice.Deze service is gratis!U geeft aan wat u zoekt, wij zoeken dit voor u op, en indien mogelijk bestellen wij dit voor u. Zodat u altijd gebruik kan maken van top gereedschap voor het beste resultaat.

Montage service

Ook wij kunnen zorgen voor de vakkundige montage van onze producten. Zoals binnen en buiten zonwering, horren, kasten op maat, douche wanden, badkamer meubelen, verlichting, binnen en buiten deuren, shutters, schuttingen en veel meer.

Ook kleine klussen zoals het vervangen van een lamp, wc-bril of cilinder. Alles wat wij verkopen kunnen wij voor u monteren.

Dus geen klus zo gek of het kan.

Bestelservice

Als u een product niet kunt vinden in onze winkel, kunnen wij u veel meer bieden door het gewoon zonder extra kosten voor u te bestellen bij onze leveranciers.

Enkele foto's van ons assortiment