Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Dakbedekking

Bezorgen

Heeft u iets bij ons gekocht, maar heeft u niet de mogelijkheid om dit mee te nemen?
Geen probleem, wij bezorgen dit, in goed overleg met u, GRATIS ! thuis Vaak is al mogelijk om gelijk de zelfde dag nog te bezorgen.
Wel kan het het zijn dat we hulp nodig zijn om hele zware spullen uit te laden. Maar dat zullen we dan ook netjes van te voren melden.
Retour? Uiteraard kan het voorkomen dat u achteraf te veel hebt besteld en u het zelf niet terug kunt brengen. Ook dat halen we in goed overleg met u weer GRATIS op.

Aanhangwagen

Een andere mogelijkheid is het GRATIS ! gebruik van onze aanhangwagen. We hebben een aanhangwagen met huif, of een open aanhangwagen voor lange stukken. Deze mag u gebruiken om de aangekochte artikelen even naar huis te brengen, sneller kan niet.

Bestelservice

Als u een product niet kunt vinden in onze winkel, kunnen wij u veel meer bieden door het gewoon zonder extra kosten voor u te bestellen bij onze leveranciers.

Advies aan huis

Omdat dit soms beter werkt dan alleen uw uitleg bij ons in de winkel. Daarmee kunnen wij u gratis van een beter advies geven.

Kleur en interieuradvies. Hiervoor komt Sandra bij u langs. Een goed kleuradvies bij u in huis kan teleurstelling voorkomen. Uiteraard gaat dit in goed overleg met u.

Bouw en klus advies binnen en buiten. Vaak kunnen we die na een aantal vragen wel in de winkel geven. Maar indien nodig komen we ook gratis bij u thuis langs, voor het juiste advies.
Veiligheidsadvies woningbeveiliging daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. En woningbeveiliging volgens het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) is de werk van onze specialist, Erik. Hij is hier voor opgeleid en zal tevens op de hoogte zijn van de laatste eisen. >>>

Enkele foto's van ons assortiment