Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Bouwmaterialen

Bouwmaterialen

Een ruim assortiment bouwmaterialen kan natuurlijk niet ontbreken in onze bouwmarkt.
Wij leveren hierin alleen maar topproducten van KnaufDecor en Dijckerhof

We leveren o.a.; cement, mestel mortel, betonmortel, stucmortel, Roodband, Oranjeband, Fix & Finish, tegellijm, voegmortel, voorstrijkmiddel, metselzand, grind, ophoogzand, zilverzand, brekerzand.

Isoleren

Ook hebben  wij een ruim assortiment aan isolatiematerialen zoals Steenwol, glaswol, tempex en buisisolatie van de merken Isover en Rockwool  op voorraad. Lees meer over isoleren en besparen op onze pagina

Bezorgen

Heeft u iets bij ons gekocht, maar heeft u niet de mogelijkheid om dit mee te nemen?
Geen probleem, wij bezorgen dit, in goed overleg met u, GRATIS ! thuis Vaak is al mogelijk om gelijk de zelfde dag nog te bezorgen.
Wel kan het het zijn dat we hulp nodig zijn om hele zware spullen uit te laden. Maar dat zullen we dan ook netjes van te voren melden.
Retour? Uiteraard kan het voorkomen dat u achteraf te veel hebt besteld en u het zelf niet terug kunt brengen. Ook dat halen we in goed overleg met u weer GRATIS op.

Aanhangwagen

Een andere mogelijkheid is het GRATIS ! gebruik van onze aanhangwagen. We hebben een aanhangwagen met huif, of een open aanhangwagen voor lange stukken. Deze mag u gebruiken om de aangekochte artikelen even naar huis te brengen, sneller kan niet.

Bestelservice

Als u een product niet kunt vinden in onze winkel, kunnen wij u veel meer bieden door het gewoon zonder extra kosten voor u te bestellen bij onze leveranciers.

Enkele foto's van ons assortiment