Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Shutters de sfeermaker in uw woning

Shutters de sfeermaker in uw woning

Shutters voor uw ramen geven uw woning een luxe uitstraling en door de kantelbare lamellen kunt u de lichtinval in uw woonruimte optimaal benutten. En natuurlijk zorgen ze als het donker wordt voor optimale privacy.

Shutters zijn leverbaar in hout en kunststof, waarbij natuurlijk de kunststof optimaal geschikt is voor in uw badkamer.

Shutters zijn altijd een maatwerk product en passen daarmee dus ook in bijna ieder situatie. Naast de rechte ramen kunnen ze ook schuin gemaakt worden. Bij dit alles is nauwkeurig inmeten zeker van belang.
Dit mag u zelf doen, maar dan dient u ze ook zelf te plaatsen. Eventuele fouten zijn daarmee ook voor u eigen rekening.

Beter is het om de shutters door de vakman van Thuisshutters in te laten meten en te laten monteren. Zo loopt u geen enkel risico.

U heeft in het uitgebreide programma shutters keuze uit, Basic Shutters, Special Shutters, en Kunststof Shutters.

Prijsindicator maatwerk shutters

Wilt u een indicatie van uw shutters? Dat kan via de prijsindicator op de site van de fabrikant Thuisshutters.nl

Let wel op, de maatopgave is van belang, maar er zijn nog meer factoren waar u rekening mee dient te houden. Dus de werkelijke prijs kan lager of hoger uitvallen.

Special Shutters

Special shutters

Een uitgebreid maatwerkprogramma met eindeloos veel mogelijkheden in lamelmaten, kleuren, vormen en scharnieren. De Special shutters worden altijd tegen meerprijs door monteurs bij u ingemeten en gemonteerd. Zo bent u verzekerd van perfecte shutters die jarenlang meegaan.

De shutters worden altijd compleet geleverd met een montageframe en ingefreesde sluitmagneten.

Bij ramen breder dan 200 cm adviseren wij om een railsysteem toe te passen. Het bedienen van de panelen is eenvoudig en het geheel sluit op fraaie wijze. Voor de stabiliteit kan er ook een onderrail worden geplaatst.

Naast rechte shutters leveren wij ook shutters voor speciaal gevormde ramen, zoals schuin of rond.

Wanneer u een draaikiepraam heeft of een dakraam, en u deze wilt voorzien van shutters, dan hebben wij daar ook oplossingen voor.

€ 289,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²

Basic Shutters

Een kwalitatief maar eenvoudig maatwerkprogramma geschikt voor ramen met een maximale afmeting van 600 cm breed* en maximaal 240 cm hoog.

Neutrale wittinten, 7 deklagen verf en 2 lamelmaten, het zijn volwaardige shutters met een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Ook deze shutters worden altijd compleet geleverd met een montageframe en ingefreesde sluitmagneten.

Voor uw gemak worden deze Basic shutters exact op de door u bestelde maat geleverd. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze inmeet- en montageservice. Zo bent u verzekerd van perfecte shutters die jarenlang meegaan.

€ 235,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²

*Voor ramen vanaf 200cm breed adviseren wij om een railsysteem toe te passen. Voor ramen van 400cm tot 600cm breed is een railsysteem vereist.
Ramen met grotere afmetingen zijn verkrijgbaar als Special shutters.

Kunststof Shutters

ThuisShutters ‘Kunststof’ Raamdecoratie voor natte ruimte.

ThuisShutters biedt hier de kunststof shutter aan die uitermate geschikt is voor natte ruimtes. Deze zijn duurzaam en geven uw badkamer of keuken een authentieke uitstraling. Daarnaast zijn onze kunststof ThuisShutters uitstekend te combineren met onze Special shutters!

De kunststof shutters zijn voor extra stevigheid voorzien van een aluminium kern en worden altijd compleet geleverd met een montageframe en sluitmagneten.

Het maatwerk-programma wordt altijd ingemeten en gemonteerd.

€ 289,- per m²
Inmeten: € 19,- p/m²
Monteren: € 50,- p/m²

Kunststof Shutters voor in uw badkamer
Detail shutters