Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 55 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Rolgordijnen, jalozien & Luxaflex

Binnenzonwering

We hebben rolgordijnen, horizontale jaloezieën, en roljaloezieën in standaard maten op voorraad. Deze dient u zelf thuis op de juiste maat te maken en te monteren. En zijn o.a. daarom goedkoper dan maatwerk.
Maatwerk

Maatwerk zonwering bied u veel meer keuze in kleuren en producten. Maatwerk producten kwalitatief hoogwaardig en garanderen een langere levensduur. Tevens heeft u een uitstekend passend product, en dit zorgt voor montage gemak.
Maatwerk komen wij gratis bij u thuis inmeten, zo voorkomt u onvoorzien problemen en loopt u geen risico.

Nog beter is om u vrijblijvend te laten informeren in onze showroom met van alles producten de stalen.

Garantie

U heeft 2 jaar garantie op alle maatwerkproducten. De garantie heeft betrekking op materiaal- en/of fabricagefouten. De producten dienen wel volgens de bijgeleverde instructie te worden behandeld.

jalouzieën

Plisségordijnen

Een luxe en moderne sfeer krijgt met een topkwaliteit plissé gordijn van Decosol. Er is keuze uit een ruim assortiment stoffen en kleuren. Enkel plissé stof (draad zichtbaar), dubbel plissé stof (geen draad zichtbaar) lichtdoorlatend, transparant, verduisterend en eventueel vochtbestendig en extra zonwerend.decosol raljaloezie kluswijs musselkanaal

roljaloezieën

Verticale lamellen

De collectie verticale lamellen bestaat uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en materialen. Deze lamellen zijn beschikbaar in aluminium, kunststof en stof van 70 en 89 mm breed. We voeren een uitgebreide collectie met commerciële kleuren en ontwikkelen jaarlijks nieuwe dessins en kleuren.

Geschikt voor meerdere situaties

Voor diverse type ramen biedt Trendiy een passende oplossing.

  • Rechte ramen; zijn geschikt voor plaatsing op een recht raam met een vast raamkozijn.
  • Slope-schuin raam; zijn geschikt voor plaatsing in schuinoplopende ramen.

vouwgordijnen

Decosol vouwgordijn

Rolgordijnen

Rolgodijnen

Decosol rolgordijnen van hoge kwaliteit zijn als maatwerk leverbaar in enorm veel kleuren, lichtdoorlatend, verduisterend, vochtbestendig en met decoratie. Geschikt voor vaste en draai- of draai-kiep ramen, deuren en dakramen.

Jaloezieën

Met een horizontale jaloezie kunt u spelen met de lichtinval. De lamellen zijn leverbaar in aluminium, hout en stof. Tevens zijn er verschillende variaties in de breedte van de lamellen, afhankelijk van het product in 16, 25, 50, 55 en 65MM
Er is een enorme keuze aan kleuren.
jaloezieën kunnen toegepast worden in vrijwel elke ruimte in woning of kantoor, en geschikt voor een recht raam, draai-kiepraam, en dakraam

plisségordijn met Top Down Bottem up bediening

Roljaloezieën

Naast onze collectie standaard maten roljaloezieën (4 kleuren) die u zelf op moet moet maken. Bieden we een grote keuze in kwalitatief hoogwaardige roljaloezieën.
Deze komen we GRATIS bij u inmeten. Tevens nemen we dan ook het stalenboek mee, zodat u de kleur in uw eigen woning goed kunt bekijken. De lichtinval bij u thuis geeft vaak en ander kleurbeeld dan bij ons in de winkel.

Met een roljaloezie regelt u zelf de gewenste licht inval.Verticale lammellen

Verticale lamellen

Vouwgordijnen

De vouwgordijnencollectie bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. We voeren een uitgebreide collectie met commerciële kleuren en ontwikkelen jaarlijks nieuwe dessins en kleuren. En leveren wij alleen als maatwerk.

Geschikt voor meerdere situaties

Voor diverse type ramen biedt Trendiy een passende oplossing.

  • Rechte ramen; zijn geschikt voor plaatsing op een recht raam met een vast raamkozijn.
  • Draaikiepramen; zijn zonder boren of schroeven op het kozijn te bevestigen.

Shutters 

Voor een perfecte sfeer en regelbare lichtinval zijn shutters de juiste oplossing. Verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen.
Verkrijgbaar in zijdeglans of hoogglans, hout en kunststof, de laatste is ook uitstekend geschikt voor in uw badkamer.
Shutters zijn maatwerk,. U kunt er voor kiezen om alles zelf te monteren en in te meten, of u laat het werk aan de vakman van Thuisshutters over.
Meer informatie en prijzen? Lees hier verder >>>
Voor meer informatie mag u uiteraard ook bij ons binnen stappen.