Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Bad & douche

Bad, douche en toilet

Bad & douche worden ook wel groot sanitair genoemd, is er in ons assortiment veel keuze en verschillende prijsklassen te vinden. Hierdoor kunnen wij u een klein deel laten zien in onze showroom. Zoals douchecabine, hang toilet, wasbak, toiletbrillen, douchekop, doucheslang, douchegordijnen, toiletrolhouder, badkamer meubels en nog veel meer. Ons assortiment is ruimer dan we in onze winkel laten zien. Daarom is er naast het assortiment uit voorraad is er nog veel meer te bestellen.
Kijk maar eens op de sites van enkele leveranciers zoals PliegerSealskinTigerSanox, om inspiratie op te doen.

Zelf monteren of laten monteren, het kan en mag allemaal. Wilt u het zelf doen, en loopt u tegen een probleem aan, dan zijn wij zeker bereidt u te helpen, ziet u het helemaal niet zitten om de badkamer aan te pakken, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Bestelservice

Als u een product niet kunt vinden in onze winkel, kunnen wij u veel meer bieden door het gewoon zonder extra kosten voor u te bestellen bij onze leveranciers.

Montage service

Ook wij kunnen zorgen voor de vakkundige montage van onze producten. Zoals binnen en buiten zonwering, horren, kasten op maat, douche wanden, badkamer meubelen, verlichting, binnen en buiten deuren, shutters, schuttingen en veel meer.

Ook kleine klussen zoals het vervangen van een lamp, wc-bril of cilinder. Alles wat wij verkopen kunnen wij voor u monteren.

Dus geen klus zo gek of het kan.

Enkele foto's van ons assortiment