Lees hier hoe we met corona om gaan!

Maandag t/m zaterdag vanaf 8:15 geopend!

Bouwmarkt Musselkanaal

Al meer dan 54 jaar uw deskundige bouwmarkt!

Auto- en fietsmaterialen

Auto- en fietsmaterialen

Wilt u zelf uw kleine reparaties uitvoeren aan uw auto of fiets repareren? Dan kom je een heel eind met ons assortiment aan auto- en fietsmaterialen. In de winkel vind je meer dan vier meter aan materialen voor reparaties aan een fiets of auto. Als de door uw benodigde artikelen er niet bij zitten kunnen we nog meer voor u bestellen.

Fietsmaterialen

Bouwmarkt Musselkanaal beschikt over een paar meter aan fietsmaterialen. Met deze benodigdheden kan je zelf je band lappen of vervangen, oppompen. Maar in het assortiment vind je ook telefoonhouders, afstandmeter voor aan de fiets en nog een paar kleine reparatie artikelen.

Automaterialen

Bij Bouwmarkt Musselkanaal kan je ook voor spullen voor je auto terecht. Denk hierbij aan vloeistoffen zoals olie en ruitenwisservloeistof, maar ook kan je shampoo en wax voor het reinigen van je auto vinden. Verder vind je in ons assortiment telefoonhouders, luchtverfrissers, EHBO trommel, middelen om een hond veilig mee te nemen in de auto, veiligheid spullen en lampen voor in de auto.

Bestelservice

Als u een product niet kunt vinden in onze winkel, kunnen wij u veel meer bieden door het gewoon zonder extra kosten voor u te bestellen bij onze leveranciers.

Enkele foto's van ons assortiment