Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

Zonwering

Wij leveren een ruim assortiment aan zonwering. Zowel voor binnen als buiten. Een zonwering aan de buitenzijde heeft als voordeel, dat de warmte al opgevangen wordt voor deze door het glas is.  Het voordeel van binnenzonwering is dat deze extra sfeer aan uw woonruimte geeft. Daarom is vaak een combinatie van beide de beste oplossing.

Naast standaard maten leveren we vrijwel ieder product ook als maatwerk. Montage van de zonwering producten mag u uiteraard zelf doen, maar onze vakmensen doen dit graag en vakkundig voor u.

Binnenzonwering

We hebben rolgordijnen, horizontale jaloezieën, en roljaloezieën in standaard maten op voorraad. Deze dient u zelf thuis op de juiste maat te maken en te monteren. En zijn o.a. daarom goedkoper dan maatwerk.

We kunnen de volgende soorten binnenzonwering leveren.

 • Rolgodijnen
 • Jaloezieën
 • Plisségordijnen
 • Roljaloezieën
 • Verticale lamellen
 • Vouwgordijnen

Lees meer over deze types zonwering

Buitenzonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voor het binnen is, en daarmee dus efficiënter dan binnenzonwering. Het geeft uw gevel ook een ander beeld.

We werken al jaren samen met onze zeer betrouwbare leverancier Rainbow

We bieden vele mogelijkheden en alles in vele kleuren en uitvoeringen. Handbediend en elektrisch bediend.

 • Uitvalschermen
  Knikarmschermen
  Screens
  Rolluiken
  Markiezen
  Verandazonwering

Maatwerk en montage

Zonwering is vaak maatwerk en montage vereist wel enige ervaring. Doorgaans kunnen wij u goed adviseren over het zelf monteren van uw zonwering.

Maar heeft u hulp nodig of ziet u het niet zitten om dit zelf te doen, dan zorgen wij daarvoor.

Ook het inmeten nemen wij graag van u over, om fouten en onvoorziene omstandigheden te voorkomen. Zo loopt u geen risico, en het kost ook nog eens niets extra.