Maandag t/m Zaterdag vanaf 8:15 geopend

Verf en behang

Onze verfafdeling is ingericht voor zowel de doe-het-zelf als de professionele schilder. Ons assortiment bestaad uit de merken; Sikkens profesional, Wijzonol profesional, Flexa, Wijzonol Ready mixed, Cetabever, Glitsa, Cepe, Tenco, Hammerite en natuurlijk ons eigen merk van  topkwaliteit, KlusWijs.

Ook kunt u bij ons terecht voor een goed kleur of technische advies. Eventueel aan huis. Onze mengmachine heeft een bestand van meer dan 120.000 kleuren, dus alle combinaties zijn mogelijk. Moeite met de juiste kleur te vinden dan bied onze spectrummeter de uitkomst, deze kan de juiste kleur meten bij uw behang, gordijn, vaas, vloerbedekking e.d.

Elektrische gereedschap

We hebben verschillende merken machines. Voor de professionele gebruiker hebben we Stanley Fatmax en op bestelling Makita. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment staan van Einhell zowel op accu als op stroom. Einhell heeft 3 jaar garantie (2 jaar van Einhell en een extra jaar van KlusWijs.)

Ook hebben we een assortiment op het gebied van tuinmachines. Van grastrimmer tot bladblazer van verschillende merken. o.a. Gardena, Bosch, Black&Decker en natuurlijk Einhell.

Handgereedschap

In onze gereedschapwand hangt een grote diversiteit aan gereedschappen. Naast conmetal hangt er ook Stanley gereedschap. Van meetgereedschap, tangen, zagen, hamers, metsel gereedschap en nog veel meer. Tuingereedschap hebben we van de merken Talen Tools, Gardena en KlusWijs. Goed gereedschap is het halve werk!!!!!

Bestelservice

Uiteraard is het aanbod van onze leveranciers veel groter dan we aan kunnen bieden.
Daarom kunt u gebruik maken van onze bestelservice.
U geeft aan wat u zoekt, wij zoeken dit voor u op, en indien mogelijk bestellen wij dit voor u.
deze service is gratis!

Zonwering

Zonwering

Wij leveren een ruim assortiment aan zonwering. Zowel voor binnen als buiten. Een zonwering aan de buitenzijde heeft als voordeel, dat de warmte al opgevangen wordt voor deze door het glas is.  Het voordeel van binnenzonwering is dat deze extra sfeer aan uw woonruimte geeft. Daarom is vaak een combinatie van beide de beste oplossing.

Naast standaard maten leveren we vrijwel ieder product ook als maatwerk. Montage van de zonwering producten mag u uiteraard zelf doen, maar onze vakmensen doen dit graag en vakkundig voor u.

Binnenzonwering Lees meer >>>

Buitenzonwering

Buitenzonwering houdt de warmte tegen voor het binnen is, en daarmee dus efficiënter dan binnenzonwering. Het geeft uw gevel ook een ander beeld.
We werken al jaren samen met onze zeer betrouwbare leverancier Rainbow

We bieden vele mogelijkheden en alles in vele kleuren en uitvoeringen. Handbediend en elektrisch bediend.

 • Uitvalschermen
  Knikarmschermen
  Screens
  Rolluiken
  Markiezen
  Verandazonwering

Maatwerk en montage

Zonwering is vaak maatwerk en montage vereist wel enige ervaring. Doorgaans kunnen wij u goed adviseren over het zelf monteren van uw zonwering.

Maar heeft u hulp nodig of ziet u het niet zitten om dit zelf te doen, dan zorgen wij daarvoor.

Ook het inmeten nemen wij graag van u over, om fouten en onvoorziene omstandigheden te voorkomen. Zo loopt u geen risico, en het kost ook nog eens niets extra.

Knutsel en hobby

Knutsel en hobby artikelen

Wij bieden inmiddels een ruim assortiment aan knutsel en hobby artikelen. Dit complete assortiment staat scherp geprijsd in onze webshop.

Kaarten, tempex figuren, doosjes, sjablonen, acrylverf, acryl diamantjes, acryl stenen, kralen, boetseerklei, gereedschappen, chenilledraad, crêpepapier, enz……..

Technisch sanitair

Technische sanitaire koppelingen.

Vroegere werden alle leidingen voor water, gas en cv vaak gesoldeerd. Het werk van de vakman. De gemiddelde doe het zelfer durfde dit niet aan.
Inmiddels is het gebruik van soldeerfittingen sterk afgenomen. Mede doordat de prijs van knelfittingen steeds dichter bij die van de soldeerfitting komen. Maar ook omdat u nu zelf aan de slag kunt met knelfittingen. Deze zijn zowel voor gas, water en cv geschikt. Naast de messing fitting is de komst van de kunststof leidingen en fitting sterk in opkomst. Wij verkopen daarom Multi-Fit leidingen en koppelingen. En hier bent u geen dure perstang voor nodig. Het Multi-Fit systeem is daarom ook voordeliger dan de andere systemen voor kunststof leidingen. Meer weten over messing of Multi-Fit koppelingen? Kom dan langs of lees hier eerst verder >>>

Bad & douche

Bad, douche en toilet

Ook wel groot sanitair genoemd, is er in veel soorten en prijsklassen. We kunnen u een klein deel laten zien in onze showroom. Zoals douchecabine, hang toilet, wasbak, toiletbrillen, douchekop, doucheslang, douchegrodijnen, toiletrolhouder, badmeubel enz.
Naast het assortiment uit voorraad is er nog veel meer te bestellen.
Kijk maar eens op de sites van enkele leveranciers zoals Plieger, Sealskin, Tiger, Sanox, om inspiratie op te doen.

Zelf monteren of laten monteren, het kan en mag allemaal. Wilt u het zelf doen, en loopt u tegen een probleem aan, dan zijn wij zeker bereidt u te helpen, ziet u het helemaal niet zitten om de badkamer aan te pakken, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Lijmen en kitten

Lijmen en kitten

Het aanbod aan lijmen en kitten is enorm, en van dat assortiment hebben we vrijwel alle soorten in voorraad.
Wij hebben lijmen en kitten van Bison, maar ook ons eigen merk KlusWijs. Waarbij we willen opmerken dat, het eigen merk zeker net zo goed is al het a-merk.

Het juiste advies.

Voor de beste lijm en kit prestaties is het van belang dat u het juiste product mee neemt.
Uiteraard mag u gebruik maken van de Bison lijm computer, maar uiteraard mag u ons ook om het juiste advies vragen.
Naast het goede advies valt of staat de klus met de juiste uitvoering. Lees altijd nog eens de gebruiksaanwijzing voor u werkelijk aan de slag gaat.

Tuinhout

Tuinhout

Het assortiment tuinhout dat verkrijgbaar is via onze leveranciers, Tuindeco en van Swaay , is enorm groot. Een deel hiervan hebben wij in voorraad en de rest bestellen wij voor u.
Naast de standaard schutting, kunnen wij ook betonnen schuttingen en kunststof schuttingen aan u leveren.

Hang-, sluitwerk en bevestiging

Wij bieden u een ruim assortiment aan o.a. scharnieren, deurbeslag, sloten, hangsloten, ladegeleiders, knopje, greepjes, kapstokhaken enz. Dit aanbod is te groot om hier allemaal te laten zien.

Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment, bouten, moeren, schroeven, hoekijzers, plankendragers.

En uiteraard bieden wij ook alles op het gebied van woningbeveiliging. Wij komen graag bij u langs om samen met u te kijken of uw woning nog up to date is. Onze PKVW specialist zal dit volgens de laatste eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen bekijken. Wilt u meer weten over het verkrijgen van het PKVW keurmerk op uw woning, lees dan hier verder >>>

Kasten op maat

Kasten op maat

Voor iedere ruimte kunnen wij een kast op maat bieden. Schuifdeuren, draaideuren en inloopkasten. Alles met 20 jaar garantie. Voor meer informatie en inspiratie lees verder >>>

Vloeren

Vloeren

Uw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of badkamer, kunt u altijd mooi afwerken met bijvoorbeeld, laminaat, parket of plavuizen.

laminaat

Laminaat bieden wij in vele motieven, uitvoering en kwaliteit. Het echt super goedkope laminaat verkopen we niet omdat hier doorgaans veel problemen mee ontstaan.
Uiteraard hebben we wel met grote regelmaat goede kwaliteit laminaatvloeren voor erg scherpe prijzen. Zoals deze mooie Falco laminaat voor slechts 11,95.
Naast de standaard opbouw van laminaat, bestaande uit onderlaag, HDF, en harde toplaag, bieden we nu ook Wicanders laminaat op kurk. Deze heeft de volgende voordelen.

Stiller
Beter isolerend
Warmer aan de voeten
Groter leefcomfort

Ook is er laminaat van pvc voor in de badkamer.

Parket

Ook een parketvloer behoort tot de mogelijkheden. Deze is natuurlijker, en voelt warmer aan dan laminaat. Wel is het van belang om goed onderhoud te plegen. Zo heeft u een vloer die een levenlang mee gaat.

Plavuizen

Het aanbod van plavuizen is enorm groot. En ook hierin bestaan verschillende kwaliteiten.
Plavuizen zijn geschikt voor alle vloeren.

Tuin gereedschap

Tuingereedschap

We bieden een groot assortiment hand tuingereedschappen zoals; schop, hark, schoffel, bladhark, bezem, stelen, tuinslang en koppelingen, bijlen en veel meer, waarvan een groot deel ook online te bestellen is in onze webshop.

Hout en plaatmateriaal

Hout

We hebben een groot assortiment aan hout. Het grootste aanbod is vure hout, geschaafd en ruw, maar ook hebben wij meranti hardhout.
Alle maten hout zijn los verkrijgbaar, en van de meest gangbare maten hebben wij voordeelbundels.
Alle hout kunnen wij kosteloos voor u op de gewenste lengte, dikte en breedte zagen. Ook een sponning kunnen wij voor u zagen.

Plaatmaterialen

We hebben een ruim assortiment plaatmaterialen in voorraad. Al dit materiaal zagen wij voor u op de gewenste maat. Meubelpanelen, OSB en underlayment worden per volle plaat verkocht.
Alle andere plaatmaterialen kunnen ook in kleine stukken worden afgenomen.

 1. Meubelpaneel, wit en houtdecoren
 2. Timmerpanelen
 3. Multiplex binnen- en buitenkwaliteit
 4. MDF
 5. Spaanplaat
 6. Betonplex
 7. OSB
 8. Underlayment
 9. Trespa
Op maat zagen is GRATIS
En ook het bezorgen is GRATIS

Deuren

Binnendeuren.

Binnendeuren zijn er in heel veel uitvoeringen. Van vlakke en simpele boarddeur, via industriële deuren, en moderne stijl, tot klassieke deuren.
In onze showroom staan een aantal deuren om u het verschil te laten zien, tussen de verschillende stijlen.

Buitendeuren

Het aanbod aan buitendeuren is enorm, naast de verschillende stijlen, is er ook een een verschil in kwaliteit van de buitendeuren.
Van een schuur of tuin deur verwacht u niet zon lange levensduur dan van uw voordeur. Daarnaast is doorgaans de voordeur luxer dan de achterdeur.
Naast standaard maten bieden we ook de mogelijkheid voor maatwerk.

Vakwerk.

Een deur afhangen eist een stuk vakkennis. Vaak is een binnendeur voor de geoefende doe het zelfer wel te doen. Maar een buitendeur is een heel ander verhaal. Het goed afhangen, met het juiste hang en sluitwerk is zeker van belang voor de levensduur en gebruiksplezier van de deur.
Voor het laten afhangen van een deur bent u ook bij ons op het juiste adres.

Voor een eerste indruk van het assortiment deuren kunt u kijken op de site van onze leveranciers, Austria, Albo en Cando

Bouwmaterialen

Bouwmaterialen

Een ruim assortiment bouwmaterialen kan natuurlijk niet ontbreken in onze bouwmarkt.
Wij leveren hierin alleen maar topproducten van Knauf, Decor en Dijckerhof

We leveren o.a.; cement, mestelmortel, betonmortel, stucmortel, Roodband, Oranjeband, Fix&Finish, tegelijm, voegmortel, voorstrijkmiddel, metselzand, grind, ophoogzand, zilverzand, brekerzand.

Ook leveren wij een ruim assortiment aan isolatiematerialen, van de merken Isover en Rockwool . Steenwol, glaswol, tempex en buisisolatie.

Huisdier benodigdheden

Op onze dierenafdeling hebben we ruim 100 M2 assortiment voor uw hond, kat, vogel, vis en knaagdier. Bestaande uit voeding, speeltjes, benches, manden, riemen, stroo, beuken snippers, en nog veel meer.
Uiteraard kunnen wij nog veel meer voor u bestellen,

Insectenwering

Insectenwering zelf op maat laten maken of maatwerk.

Niets vervelender dan die zoemende insecten terwijl je net te bed ligt. Daarom bieden wij een ruim assortiment insectenwering. Raamhor, raamrolhor, hordeur, rolhordeur, plisséhordeur.

Een hor is natuurlijk altijd maatwerk, en dat kan vanuit standaard maten die u zelf op maat maakt, of het kan door ons op maat geleverd worden.

voor meer informatie, lees hier verder…..

Electra en verlichting

Auto- en fietsmaterialen

PVC Materiaal